Du kan downloade mange af billederne fra dette site og bruge dem gratis til ikke-kommercielle aktiviteter såsom præsentationer i skolen. Er du i tvivl, så kontakt venligst naturfotograf Henrik Egede-Lassen / henrik@zoomedia.dk

Følgende fotografer har bidraget med billeder til dette site;

Andrew M. Synder
Arbejder primært som forsker og har specialiseret sig i krybdyr og padder. Startede med at tage lidt billeder på må og få under sine feltophold og siden er det gået stærkt. Andrew har erkendt, at hvis vi skal bevare regnskoven, så skal vi både vide noget, men vi skal også helst kunne se og føle, hvorfor regnskovene er vigtige. Derfor tager Andrew både billeder af natur og menneskeskabte påvirkninger f.eks. guldminer.
http://andrewmsnyder.com/

Lena Stenseng
Uddannet biolog. Naturfotograf og videofotograf med interesse for alle dyr, men særlig for insekter, padder og krybdyr. Har publiceret populærvidenskablige artikler og rejseartikler. Rejser i store dele af verden, men især i troperne på jagt efter sære og spændende dyr.
www.lostbird.dk

Jan Pedersen
Er dansk, men bosat i Sverige og en af verdens dygtigste naturfotografer med en helt speciel stil, fuld af poesi. Har vunder flere priser for sine billeder.
Jan skriver også bøger om natur og arrangere både rejser og & fotokurser.
http://www.janpedersen.se/

Petr Bambousek
Blev grebet af fotografi og regnskov under en rejse i Costa Rica 2002. Arbejder mest i Latinamerika og på Borneo. Har vundet flere priser for sit arbejde. Petr er fra Tjekkiet.
http://www.sulasula.com/en/home/

Chris Jiménez
Er specialiseret i fuglefoto og har leveret størstedelen af alle fuglebilleder til dette site. Bor i Costa Rica og fotografere fra specielle skjul han selv bygger. Arrangere også fotokurser og fotorejser.
http://www.chrisjimenez.net/

Giovanni Mari
Rejser over hele kloden, men bor i Italien hvor han arbejder med marketing. Har fotograferet flere specielle dyr blandt andet mandril i Centralafrika.
http://photography.giovannimari.com/

JP Lawarence
Forsker primært i farvefrøer, men bruger også en masse tid på foto. Har leveret en del frøbilleder, insekter og asiatisk elefant.
http://www.jp-lawrence.com/

Carsten Broder Hansen
Tropebiolog, videnskabsjournalist, fotograf. Carsten har bl.a. været udstationeret på Borneo for Danida som rådgiver i naturfredningsprojekter, og han har været ekspeditionsleder for filmhold på optagelse i regnskoven. Har endvidere publiceret alverdens videnskabelige artikler.
Carsten har skrevet de fleste tekster og leveret mange af billederne på dette site. Arbejder på DTU med videnskabsformidling.
http://www.dtu.dk/Service/Telefonbog/Person?id=14489&tab=2&qt=dtupublicationquery

Henrik Egede-Lassen
Har dokumenteret naturen på alle 7 kontinenter under og over vandet blandt andet for National Geographic.
Henrik er en af folkene bag på dette site og ejer naturformidlingsbureauet Zoomedia.
http://www.zoomedia.dk/

Martin Vestergaard
Martin er biolog og fandt i forbindelse med sit speciale hidtil ukendte paddearter. Den ene, en ny art af Afrikas eneste levendefødende tudser, er opkaldt efter ham af forskere på Britisk Museum: Nectophrynoides vestergaardi. Når han ikke rejser af lyst arbejder han som miljø- og udviklingsrådgiver i hele verden.
Martin er fagkonsulent på dette site og har også skrevet flere af teksterne samt leveret en masse flotte billeder. Har ingen hjemmeside.

Paul Bertner
Har en baggrund inden for cellebiologi og er i dag en af verdens bedste makrofotografer. Er canadier, men rejser det meste af året rundt i forskellige regnskove. Ikke alene er han i stand til at lave flotte billeder men han er også i stand til at finde ny og spændende adfærd. Har vundet flere priser og leveret størstedelen af alle makrobilleder til dette site.
https://pbertner.wordpress.com/